duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  „Dublă” la Ișalnița pentru Șoimii Șimand. O nouă convocare sub tricolor pentru Andrei Cordoș

  de Dan Lazăr | 1 decembrie 2022, 8:01 AM | Şimand | Sport | Știri Arad

  0

  „Triplele” lui Andrei Cordoș și Raul Borod, și „dubla” lui Paul Ujoc au stabilit, marți seara, rezultatul jocului futsal din Campionatul Național Under 19, desfășurat în cocheta sală de sport din Șimand între Șoimii din localitate și West Deva, scor 8-4 (4-3). Pe parchet pentru „șoimi” au intrat: Năstase – Cordoș, Borod, Tomuța, P. Ujoc, Găleancu, Trif, Ille, Fl. Ujoc, M. Ujoc, Munteanu.

  Aflată pe locul secund în ierarhia seriei vestice, Șoimii Șimand (18 puncte precum liderul Autobergamo Deva) va juca vineri (ora 11.00), într-o restanță din etapa a 6-a, la Ișalnița, cu doljenii d ela Metropolitan. Și echipa de seniori a lui Daniel Mărcuș joacă tot la Ișalnița, joi (ora 17.00), de Ziua Națională a României.

  Cordoș merge la lotul național

  Un rod al lucrurilor bine făcute la Șimand este proaspăta convocare a lui Andrei Cordoș la o acțiune de selecție a echipei naționale dub 19 ani. Între 7 și 12 septembrie, la Odorheiu Secuiesc, se va alege lotul naționalei de futsal U19, care se pregătește de un nou drum, cel spre turneul final al Campionatului European de anul viitor, competiție care va fi găzduită de Croația în perioda 3-10 septembrie.

  România face parte din Grupa a 2-a, alături de Ucraina, Serbia și învingătoarea din Grupa B a turului preliminar (Grupa B: Muntenegru, San Marino, Gibraltar).

  Arădeanul Andrei Cordoș a participat și la prima acțiune a lotului național, desfășurată în perioada 7-15 noiembrie, tot la Od. Secuiesc.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.