vineri, 8 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  DSP Arad ia atitudine după ce lumea s-a relaxat prea tare și numărul de infectări a crescut din nou

  de Special Arad | 27 august 2021, 5:14 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Având în vedere contextul actual privind creșterea numărului de cazuri de infecție cu virusul SARS-CoV-2 și a observării tendinței crescute a populației precum și a firmelor de transport persoane de a minimaliza importanța utilizării măștii de protecție sanitară, în mijloacele de transport în comun, tendință constatată în cadrul controalelor efectuate cu reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad, Poliției Locale Arad și ai Jandarmeriei Arad, aducem la cunoștința publicului larg cât și transportatorilor de persoane, următoarele:

  – în conformitate cu HOTĂRÂREA nr. 53 din 05.08.2021 privind propunerea prelungirii stării de alertă și a măsurilor necesar a fi aplicate pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, Anexa la HCNSU nr. 53 din 05.08.2021 în care sunt măsurile de prevenire și control a infecțiilor propuse a se aplica pe durata stării de alertă, la art. 5. ,,Se propune menținerea obligativității purtării măștii de protecție în spațiile publice, piețe, târguri, bâlciuri, talciocuri, stații pentru transportul în comun, spațiile comerciale, mijloacele de transport în comun și la locul de muncă, sau în alte zone cu potențial de aglomerare stabilite prin hotărâre a comitetului județean al municipiului București pentru situații de urgență, pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani”.

  În perioada următoare se vor intensifica controalele în mijloacele de transport în comun, precum și în mijloacele de transport persoane, care transportă muncitori în zonele industriale ale municipiului Arad și a orașelor Chișineu Criș și Ineu, împreună cu reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad, Jandarmeriei Arad și Poliției Locale Arad.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.