vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Drumuri naționale închise. Trafic deviat pe autostrada A1

  de - | 21 aprilie 2017, 8:16 AM | Naţional

  0

  Șase drumuri naţionale, majoritatea din judeţul Vaslui, precum şi porturile de la Marea Neagră erau închise, vineri dimineață, din cauza zăpezii şi a viscolului, iar pe autostrada A1 s-a format polei, traficul fiind deviat, anunţă Centrul Infotrafic.

  Din cauza vremii, traficul rutier este întrerupt pe următoarele tronsoane de drumuri naţionale:

  – DN26 Vânători – Blăgeşti, în judeţele Galaţi şi Vaslui;

  – DN24D, în judeţul Galaţi, între intersecţia cu DN26 (zona Tuluceşti) şi limita cu judeţul Vaslui;

  – DN24A Murgeni – Fălciu, în judeţul Vaslui ;

  – DN24B Albiţa – Huşi, judeţul Vaslui;

  – DN2F Vlădia – Ivăneşti, în judeţul Vaslui;

  – DN11A Podu Turcului  – Bârlad, în judeţul Vaslui. Probleme pe acest drum sunt şi pe raza judeţului Vrancea.

  În judeţul Iaşi, este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe 28A Târgu Frumos – Paşcani, din cauza ninsorii viscolite.

  Pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, pe tronsonul kilometric 106 – 120, pe carosabil s-a format polei, traficul fiind deviat pe DN65 prin municipiul Piteşti. Poliţiştii recomandă şoferilor să mărească distanţa în mers între autovehicule, să reducă viteza şi să nu bruscheze comenzile.

  În judeţul Constanţa, din cauza vântului puternic, sunt suspendate manevrele în porturile de la Marea Neagră – Constanţa-Nord, Constanţa-Sud, Midia şi Mangalia.

  În jurul orei 5:30, în judeţul Vrancea, traficul feroviar a fost reluat pe magistrala 500, între staţiile Pufeşti şi Adjud, după remedierea avariei survenite la firul purtător al liniei de contact.

  sursa: digi24.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.