sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  A început turnarea stratului de uzură pe drumul județean Dieci-Dezna

  de Special Arad | 10 august 2023, 5:44 PM | Administraţie

  0

  Consiliul Județean Arad anunță începerea turnării stratului de uzură pe drumul județean Dieci-Dezna. Lucrarea avansează și pe planul întăririi malurilor, fiind cea mai consistentă investiție din istorie, în acest drum județean.

  Acest drum oferă o perspectivă de dezvoltare turistică inclusiv pe traseul dintre Dieci și Dezna, o zonă care până acum a fost insuficient exploatată turistic tocmai din cauza lipsei infrastructurii.

  După finalizarea lucrărilor, pe cei 11,2 km ai drumului județean Dieci-Dezna se va circula în cele mai bune condiții. Drumul creează o scurtătură între DN7 Arad-Deva și stațiunea Moneasa. Este un proiect al Consiliului Județean Arad, parte a strategiei de modernizare a 750 km de drumuri județene arădene.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.