Drumul dintre Cuied și Șilindia, închis timp de trei zile

  de Special Arad | 8 mai 2020, 1:46 PM | Şilindia | Știri Arad

  0

  Începând de astăzi, 8 mai, Consiliul Județean Arad închide tronsonul de drum județean care face legătura între Cuied și Șilindia, pentru o perioadă de maxim trei zile.

  Acest tronson face parte din proiectul de modernizare a drumului județean Pâncota-Buteni (31,3 km), finanțat de Consiliul Județean Arad din fonduri europene. Oprirea circulației este necesară pentru efectuarea unor lucrări în infrastructura drumului.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.