CJA anunță începerea asfaltării la Cuied

  de Special Arad | 2 septembrie 2020, 4:56 PM | Administraţie

  1

  Comunicat. Utilajele pentru asfaltarea localității Cuied au ajuns astăzi la fața locului. Potrivit informării transmise de constructor președintelui Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, în cursul zilei de mâine începe așternerea asfaltului pe drumul județean care traversează localitatea Cuied. Tronsonul face parte din proiectul de modernizare a drumului județean Pâncota-Târnova-Buteni, finanțat din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional.

  Valoarea proiectului este de 40 de milioane de lei plus TVA. Pe șantier se intervine pe toate zonele, inclusiv zona de acostament, zona de terasament și la șanțurile de scurgere.

  Din cei 31,3 kilometri ai drumului județean Pâncota-Târnova-Buteni au fost asfaltați până astăzi 11 kilometri, iar constructorul a informat că săptămâna viitoare se vor asfalta alți 5 kilometri. Asta înseamnă că pe 50% din drum va fi deja un strat de asfalt. Pe întregul tronson se poate circula în condiții de șantier.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.