Drumul ce leagă Sânmartin de Socodor, închis pentru lucrări de modernizare

  de Special Arad | 10 October 2022, 12:21 PM | Știri Arad

  0

  Traficul rutier pe tronsonul Sânmartin – Socodor va fi închis începând de astăzi, aproximativ două săptămâni. Pe acest drum, în această perioadă, au loc lucrări de modernizare la nivelul căii ferate situată la intrarea în localitatea Socodor.
  „Lucrările avansează. La ora actuală, echipele lucrează la reabilitarea caii ferate, dar vom permite accesul agricultorilor la terenuri pentru a putea efectua lucrările specifice acestei perioade”, a declarat Răzvan Cadar, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad
  Acest tronson, în lungime de 11,61 km, face parte din proiectul de modernizare a drumurilor județene transfrontaliere, alături de centura orașului Curtici și a drumurilor Curtici-Macea-Sânmartin și Socodor-Nădab. Investiția este finanțată din fonduri europene, prin programul transfrontalier INTERREG România-Ungaria

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.