luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Drumul către Horia se asfaltează. Dă ploaie sau Doamne-ajută! (VIDEO)

  de Mihai Todoca | 1 martie 2017, 2:34 PM | Știri Arad

  0

  În momentul în care scriem aceste rânduri, drumul către Horia se asfaltează. Condițiile în care se face acest lucru nu este tocmai propice însă cunoaștem faptul că există anumite tipuri de asfalt care se pot utiliza pentru refacerea drumurilor în condiții extreme (ploaie, îngheț, etc.)

  Nu condamnăm faptul că se asfaltează pe ploaie dar ne punem întrebarea dacă se folosește tipul de asfalt pentru aceste condiții de ploaie. Acest lucru îl vom afla în maxim două luni, dacă asfaltul rezistă și se prezintă într-o stare bună, atunci e în regulă dar dacă este din nou plin de gropi și crăpat atunci trebuie tras la răspundere cel care se face responsabil de asfaltarea cu material necorespunzător.

  Asfaltarea se face, cel mai probabil, și pentru fanii echipei UTA. Echipa de fotbal arădeană își va disputa în această primăvară meciurile de pe teren propriu la Șiria. Luni, UTA va întâlni Metalul Reșița, iar autoritățile s-au gândit probabil la autoturismele fanilor care vor asista la meci.

  Foto: Radar Arad

  Video: Petrișor Marius

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.