Drum lin, Hary Audersetz… Comunitatea rock și moto din Arad te plânge

  de Lucian Dănilă | 15 septembrie 2020, 3:38 PM | Povești despre oameni | Recomandările editorilor

  2

  Avea doar 42 de ani și s-a stins fulgerător. S-a electrocutat… Hary Audersetz nu a fost vreo vedetă locală, dar a fost un  prieten adevărat pentru toți cei care l-au avut aproape.

  Pasionat de motociclete și de rock, Hary și-a construit un mod de viață din astea.

  De etnie germană și cu rădăcini maghiare, Hary s-a născut și a crescut în Aradul Nou. A plecat apoi pentru câțiva ani în Germania, dar de acolo revenea mereu acasă, pentru că pentru el Arad a însemnat tot timpul acasă. Aici a crescut, aici a trăit, aici s-a căsătorit. Chiar dacă în ultimii ani avea domiciliul la Battonya, tot la Arad revenea.

  „L-am cunoscut încă de când era mic. Era un tip extraordinar, pasionat de motociclete și de muzica rock. Tot timpul meșterea câte ceva. Era preocupat și de mecanică și lucruri din astea. Ne vedeam des la concerte. Era un tip foarte cald, jovial, sociabil cu glumele la el tot timpul. Un băiat foarte deschis care nu vedea deloc viața în alb și negru”, spune Gabi despre cel care a părăsit această lume.

  Pe contul său de facebook avea un nick name care îl caracterizează: „gepmester”. În traducere înseamnă meșter de motoare, ceea ce îi trădează pasiunea despre care scriam mai sus.

  Avea mulți cunoscuți și multe cunoștințe, iar când un astfel de membru al unei comunități pleacă spre o altă lume, golul lăsat de el nu se va putea umple niciodată.

  Motocicliștii și rockerii arădeni cu siguranță nu-l vor uita niciodată…

  Drum lin, Hary!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. A fost un OM extraordinar . . . cei care l-au cunoscut nu-l vor uita niciodata. Un caracter deosebit, o enciclopedie a muzicii rock, un prieten desavarsit . . .
   Daca ar fi sa am un PRIETEN ADEVARAT, pe HARY l-as alege. . .
   Am copilarit impreuna, pentru mine a fost ca un frate. A fost mereu alaturi de mine si cred ca sunt multi cei care pot spune acelasi lucru.
   O pierdere imensa.
   Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

   . . . see you on the other side my friend . . .

   +7 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.