DRDP atenționează șoferii: se circulă în condiții de iarnă. 288 utilaje de deszăpezire au acționat pe drumurile din zonă în această noapte

  de Special Arad | 15 decembrie 2018, 9:34 AM | Regional | Știri Arad

  1

  Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara anunță că circulația se desfășoară în condiții de iarnă pe drumurile din vestul țării. 288 de utilajele de deszăpezire au acționat pe durata întregii nopți fiind răspândite aproape 3000 de tone de material antiderapant si 6 tone de clorură de calciu, din care 1200 de tone pe autostrăzile A1 si A6.

  Utilajele DRDP au pornit să curețe carosabilul în noaptea dintre vineri și sâmbătă și pe DN 69, Timișoara – Arad, pe DN 7 – zona Nădlac, și pe DN 6, la Remetea Mare.

  „Rugăm participanții la trafic să se informeze înainte de a pleca la drum în legătură cu situația meteorologică din zonele pe care urmează să le tranziteze, să aibă mașinile echipate pentru traficul în condiții de iarnă și să circule prudent”, anunță reprentanții DRDP Timișoara.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.