Update E ziua Drapelului Național al României. Faceți un bine și puneți unul ca lumea pe Palatul Administrativ?…

  de Special Arad | 26 June 2014, 9:44 AM | Pamflet

  3

  Oare cine o fi vinovatul? Falcă, furtuna sau vreo pasăre răpitoare? Îi steagul din vârful Palatului Administrativ.


  UPDATE:

  Astăzi, 26 iunie, 2014, sărbătorim, nu-i așa?, dragi tovarăși și prieteni, Ziua Drapelului Național. Ziua de 26 iunie a fost proclamată Ziua Drapelului Național prin Legea nr. 96 din 20 mai 1998. Conform legii, această zi va fi marcată de către autoritățile publice și de celelalte instituții ale statului prin organizarea unor programe și manifestări cultural-educative, cu caracter evocator sau științific, consacrate istoriei patriei, precum și prin ceremonii militare specifice, organizate în cadrul unităților Ministerului Apărării Naționale și ale Ministerului de Interne” – am citat definiția unanim semnată și acceptată.  No, și uită-te, tu, frate, ce patrioți avem noi aici, la Primărie și Prefectură… unu mai patriot și mai rupt decât celălalt de realitatea… cum altfel?… de zi cu zi.

  Cu greu abținându-ne de la înjurături mai sofisticate… mai aplicate pe personaje… abținându-ne, în primul rând, pentru că e Ziua Drapelului Național (deci, ai înțeles: cu majuscule!)… îi rugăm, respectuos, ca de la român cu drapel la român cu drapel, pe domnii prefect și primar să facă, dreacului, ceva, că râd (nu numai) ungurii și cu curu de noi!

  Video: Călin Bibe
  Foto: Lucian Dănilă
  Text: Lucian Valeriu

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. E un semn și nu pare a fi deloc bun. La ce mizerii se întâmplă în palatul administrativ – a venit și ceasul acestui exemplu: pe vremuri când se dovedea o blasfemie cumplită adusă credinței israelite, conducătorii religioși își rupeau hainele de pe ei în semn suprem de protest, cel vinovat fiind dat pedepsei poporului și omorât. Azi, când steagul tricolor ce flutură deasupra atâtor capete pătrate ce gândesc și fac atâta rău – se rupe de vânt, furtună sau orice altceva – e un semn divin. Atenție falcă și toți cei care ați păgubit, ați luat fără a fi al vostru, ați distrus și ați mințit. A venit timpul dării de seamă.

   +1 voturi
   +1
   -1
  2. Ați uitat că ioțculecarenucontezi face ședință fulger de reabilitare cu Vlădoaie de la Evidență … ca să iasă din evidența organelor de anchetă!
   N-au ”ei” timp de Drapel și de ziua Lui. La București e scandal cu țiganii, mircea și nașulufalcă – acolo se decid ”nește treburi, cestiuni arzătoare la ordinea zilii” – n-au ei timp și chef de Drapel și de ziua Lui. Poate doar grădinițele și câteva echipe de dansatori să vină să-și arate costumele și bucuria inconștientă a inocenței – manifestări (dac-or fi) la care nu vor participa sinistrații politic de culoare portocaliu-vânăt din cauză de probleme interne, așa că n-au ei timp și chef de Drapel și de ziua Lui!
   App, noi le-am tot spus că nu mai avem chef de ”ei” demult dar n-au înțeles. Mai vroiau cu noi. A trebuit să le tăiem șnurul tricolor la europarlamentare ca să priceapă că NU-I MAI VREM. Au fugit ca poțocii la pn(a)liști, doară-doară scapă cu ceva oxigen la toamnă. Au mai încasat o hiroshimă cu Mircea cel Corupt și Traian cel supărat și nevinovat și mai avem un falcă-nțepenit la arad care nu mai clănțăne decât de frică. De-aia nu văd ”ei” steagul rupt deasupra palatului administrativ și nu le pasă chiar dacă l-au văzut. Dă-o-n patriotismul ei de zi! Și ce dacă e Ziua Drapelului când ”ei” trăiesc zile mai sfâșiate decât e Drapelul României deasupra Aradului cu Ziua Lui cu tot!?

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.