luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Drama unui fost star de la Arsenal: cariera lui s-a terminat, a pierdut totul. Se gândește la suicid, tocmai acum, de sărbători!

  de - | 25 decembrie 2017, 2:13 PM | Internaţional

  0

  Emmanuel Eboue a jucat 7 ani la Arsenal și a fost una dintre vedetele echipei care juca finala Champions League cu Barcelona în 2006. De atunci a trecut o veșnicie pentru el. Jucatorul ivorian a fost diagnosticat cu HIV și nu mai poate juca fotbal. El a trecut printr-un divorț dureros de soția sa Aurelie, care i-a luat totul, scrie Sport.ro.

  Eboue nu și-a mai văzut cei trei copii de luni bune și doarme pe unde apucă, circulă cu autobuzul și își spală hainele de mână, deoarece nu își permite o mașină de spălat.

  De la un salariu de 3,5 milioane de euro pe an, Eboue a ajuns să trăiască doar cu câteva lire pe săptămâna. El mai are o casă, însă în care nu poate locui, iar poliția îl caută pentru a preda cheile către fosta sa nevastă.

  Fostul jucător spune că se gândește să se sinucidă și a cerut ajutorul Time To Change, care ajută foști sportivi ajunși falimentari să își repună viața pe picioare.

  Acestea nu sunt singurele lovituri primite de Eboue în ultima perioadă. Bunicul său a murit de cancer, iar fratele său a fost ucis într-un accident de motocicletă.

  „Vreau ca Dumnezeu să mă ajute. Doar el mă poate ajuta să trec peste gândurile care îmi trec prin minte în aceste momente”, mărturisește fostul jucător al lui Arsenal, Galatasaray sau Sunderland.

  Sursa: Sport.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.