Dramă în familia fostului senator Ovidiu Marian! Fiul său a fost găsit mort în Olanda

  de Lucian Dănilă | 15 octombrie 2019, 1:13 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Ovidiu Marian trece prin momente extrem de grele. Fostul senator arădean a primit o veste cumplită: fiul său a fost găsit mort.

  Fiul lui Ovidiu Marian avea 30 de ani și, din informațiile noastre, era angajat pe un vas de croazieră. Vasul ar fi ancorat într-un port din Olanda, probabil Rotterdam, iar tânărul ar fi plecat de pe vas profitând de programul liber.

  Tot din informațiile pe care le avem până în acest moment, acesta și-ar fi găsit cazare la un hotel din Amsterdam, cameră în care a și fost găsit spânzurat…

  Vom reveni cu alte amănunte imediat ce primim alte informații

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.