Dragii de ei! Au aruncat cojile pe jos. Nu-i nimic. Poliția Locală le-a dat o mătură și o amendă de 1500 de lei pentru educația lipsă

  de Special Arad | 26 martie 2019, 10:48 AM | Știri Arad

  1

  Comunicat. Doi tineri s-au ales cu amenzi usturătoare după ce au fost surprinși de polițiștii locali arădeni în timp ce consumau seminţe şi aruncau cojile pe unde apucau.

  Duminică, 24.03.2019, aproape de miezul nopții, agenţii din cadrul Direcţiei Generale Poliţia Locală Arad – Serviciul Ordine, Liniște Publică și Parcări i-au surprins în parcarea mediană din vecinătatea magazinului Ziridava pe B.G. (20 de ani) și D.R.F. (23 de ani) în timp ce mâncau seminţe și aruncau cojile pe jos, murdărind astfel domeniul public.

  Pentru încălcarea prevederilor HCLM 162/2006, privind gospodărirea municipiului Arad, cei doi tineri s-au ales cu amendă în cuantum de 1501 lei, fiecare şi pe deasupra li s-a pus la dispoziţie şi câte o mătură pentru a curăța domeniul public de resturile aruncate la voia întâmplării.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Asta se întâmplă aproape în fiecare seară. Și acolo și-n parcarea cealaltă. ‘Băieții’ cu mașini tunate se adună-n gașcă în parcări, mănâncă, beau sucuri la jumate/litru și toată mizeria o lasă acolo, sau aruncă între liniile de tramvai.
   Ce să-i faci dacă-s atât de săraci de nu au bani să stea la o terasă, iau la litru și beau 2-3, dar au mașini tunate.

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.