duminicã, 21 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Dr Yu Funian, la Centrul de Medicină Tradițională Chineză al U.V.V.G.

  de Special Arad | 1 februarie 2024, 8:19 PM | Educaţie

  0

  Comunicat U.V.V.G.. În ziua de 2 februarie 2024, de la ora 15:00, la Centrul de medicină tradițională chineză al Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, din Campusul medical al U.V.V.G. (str. Henri Coandă, lângă Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad – ambulator), va avea loc evenimentul „Terapia cu acupunctură a unor simptome/afecțiuni curente”.

  Coordonatorii evenimentului, Dna prof. univ. Dr. Vanda Stan, director TCM UVVG și Dna conf. univ. dr. Antoanela Naaji, director Relații internaționale, îl vor avea ca invitat și speaker pe Dr. Yu Funian, președinte al Asociației Internaționale de Medicină Tradițională Chineză și membru de onoare al Federației Mondiale a Societăților de Medicină Traditională Chineză.

  Dr. Yu Funian profesează în domeniul medicinei tradiționale chineze, fiind unul dintre principalii promotori ai acestei arte, iar de-a lungul bogatei sale cariere, a fost onorat cu numeroase premii și distincții, atât în China, cât şi în Europa. Este cunoscut pentru activitatea sa în acupunctură și în prezent își desfășoară activitatea în clinica sa din Budapesta, Ungaria.

  Vă așteptăm!

  Arhivă : https://www.uvvg.ro/prof-univ-dr-yu-funian-din-cadrul-universitatii-din-harbin-china-presedinte-al-asociatiei-internationale-de-medicina-traditionala-chineza-si-membru-de-onoare-al-federatiei-mondiale-societatil/

  https://www.uvvg.ro/docs/Facultati/Facultatea_socio_umane/chineza_engleza/relatii_china.pdf

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.