marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Dovadă cruntă de nesimțire și lipsă de educație! Să îl facem „celebru”!

  de Mihai Todoca | 13 august 2016, 9:47 AM | Strada

  0

  „Hai să facem celebru un gunoi care își golește portbagajul de gunoaie între Costinești și Tuzla!”

  Asta scrie un user Facebook pe pagina lui, împreună cu un video în care este prezentat un bărbat care a oprit mașina pe marginea drumului și purcede să își golească portbagajul mașinii de gunoaie.

  Întrebăm noi, dacă poți primi amenda acasă că te-a prins camera de la semafor trecând pe roșu, în cazul acesta de ce nu s-ar putea aplica?

  La fel cum există o aplicație denumită „Inspectorul Pădurii” (download aici) care îți permite să verifici numărul mașinii pe care o vezi transportând lemne, pentru a vedea dacă este în legalitate sau nu, așa s-ar putea crea una care să le permită șoferilor care îi observă pe ceilalți participanți la trafic greșind. Cu un video atașat… mai mulți șoferi nu ar mai scăpa nepedepsiți pentru anumite șicane pe care le fac în trafic.

  Sursa video: facebook

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.