Update Un TIR care transporta făină, cuprins de flăcări pe autostradă, între Timișoara și Arad | Video

  de - | 4 October 2022, 3:34 PM | Regional

  0

  (foto: captură video YouTube / opiniatimisoarei.ro)

  Un TIR, care asigura un transport de făină de la UE de la Deva către Arad, a fost a luat foc în mers, informează opiniatimisoarei.ro.

  Totul s-a întâmplat aproape de Timișoara, la ieșirea dintr-o parcare. Șoferul a avut prezență de spirit, a tras imediat pe dreapta, pe banda de urgență, și a decuplat capul tractor, astfel că doar marfa a fost distrusă de foc.

  Pompierii au intervenit, însă n-au mai putut salva nimic din remorcă.

  Centrul Infotrafic al Poliției Române precizează că incidentul a avut loc pe autostrada A1 Deva-Nădlac, la kilometrul 500, calea 2, în apropierea localității Giarmata, județul Timiș, în jurul orei 14:40.

  Sursa: opiniatimisoarei.ro

  Update

  DRDP Timişoara informează că eliberarea carosabilului autostrăzii A1 km 500+500 (Giarmata), sensul de mers spre Arad, se prelungește până la ora 22. Incendiul a fost stins, dar traficul se desfășoară în continuare doar pe banda a 2-a.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.