Două străzi din Arad au rămas fără gaz. Reluarea alimentării, condiționată de prezența la domiciliu a consumatorilor afectați

  de Special Arad | 11 March 2022, 9:44 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Delgaz Grid a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale pentru consumatorii din municipiul Arad pe străzile Pădurii și Pionierilor, în data de 11 martie începând cu ora 09:00, ca urmare a unui incident survenit la rețeaua de distribuție gaze naturale.

  Echipele companiei lucrează în vederea remedierii situației, reluarea treptată a alimentării cu gaze naturale fiind estimată a se realiza pe parcursul zilei de11 martie, începând cu ora 13:00, în funcție de prezența la domiciliu a consumatorilor afectați, măsura fiind necesară pentru efectuarea operațiunilor în condiții de siguranță.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.