Două persoane și-au pierdut viața în urma unui incendiu puternic din Andrei Șaguna, ambele victime au fost găsite în casa care ardea

  de Special Arad | 24 October 2020, 8:46 AM | Știri Arad

  0

  Ieri, 23.10.2020, în jurul orei 23.45, două echipaje ale Detașamentului de Pompieri Arad formate dintr-un ofițeri și 10 subofițeri, cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean, au intervenit în localitatea Andrei Șaguna pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la o locuință particulară.

  De aici și până la o dublă tragedia a mai fost doar un pas. Incendiul a fost observat foarte târziu, iar cei care au sunat într-un final la 112 au fost chiar vecinii. Din nefericire, la sosirea echipajelor de intervenție acesta se manifesta generalizat la întreag casă, aceasta fiind cuprinsă complet de flăcări.

  Pompierii au început să facă pătrunderea în interior cu echipele de recunoaștere și căutare pentru a vedea dacă acolo locuia cineva, dacă există victime sau dacă cineva a reușit să se salveze. Într-un final au fost găsite două victime, un bărbat și o femeie, ambii de aproximativ 75 ani care erau deja decedați.

  Incendiul a fost stins după aproximativ două ore de intervenție, iar cauza probabilă a fost un scurt circuit electric provocat de un aparat electric cu defecțiuni, posibil frigiderul.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.