sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Două ore până la UTA – Pandurii! Ce spun antrenorii?

  de Lucian Dănilă | 22 septembrie 2015, 1:52 PM | Sport

  0

  UTA revine pe arena Motorul după victoria de sâmbătă de la Satu Mare. Arădenii și-au realizat deja obiectivul în competiția „KO”, cel de a aduce la Arad o echipă din Liga 1, dar nu vor să se oprească aici. Peste doar două ore va începe meciul din Cupa României, UTA – Pandurii, meci care va fi transmis în direct de Digi Sport 1.

  Dacă UTA vine după victoria de pe terenul Olimpiei, Pandurii par a fi cea mai în formă formație din fotbalul românesc, echipa lui Iordănescu jr. câștigând ultimele trei jocuri din Liga 1 chiar dacă în ultimele două au întâlnit Astra chiar la Giurgiu, sau vicecampioana ASA Târgu Mureș.

  „Cei de la Pandurii vin după o victoria cu Târgu Mureș, să vedem cum abordează meciul. Cu siguranță au soluții în lotul lărgit, dar și de la echipa a doua, unde sunt tineri promițători pe care i-am văzut în duelurile de anul trecut. Întâlnim o echipă frumoasă a Ligii I. Chiar dacă nu mai sunt așa pe val ca în perioada în care jucau în Europa League, au jucători buni și antrenor pe măsură. Și noi suntem în creștere, sperăm să ne ridicăm la nivelul lor și chiar să ne autodepășim, pentru o performanță frumoasă, care n-a mai fost de mult timp realizată în Arad de UTA”, a declarat antrenorul echipei UTA, Roland Nagy, pentru site-ul clubului uta-arad.ro.

  EDI-CP-4

  „Întâlnim o echipă de tradiţie în fotbalul româneasc care are şi mulţi suporteri, şi, cu siguranţă, că va fi mult interes pentru această partidă. Pentru că în Arad sunt foarte mulţi iubitori ai fenomenului şi cu siguranţă că vor să vadă un joc la cel mai înalt nivel. Iar Pandurii reprezintă o echipă care va trezi interes, e o echipă de prima ligă care revine după mult timp în Arad. Sigur că ne propunem să mergem mai departe şi vom aborda în acest sens şi meciul, cu foarte mare atenţie. UTA este o echipă care pe teren propriu poate fi dificilă şi poate crea probleme. Şi având şi suporterii în spate va fi o forţă în plus pentru ei. Nu cunoaştem acum foarte bine adversarul pentru că nu a fost o preocupare să îi urmărim dar, cu siguranţă că, în următoarea perioadă îi vom monitoriza şi vom studia şi vom înţelege care e nivelul şi plusurile şi minusurile pe care le au. Noi vom merge acolo cu încredere, vom aborda cu încredere şi cu personalitate acest joc şi nu există decât o singură variantă, ca Pandurii să meargă mai departe în Cupa României!”, a declarat antrenorul echipei Pandurii, Edward Iordănescu pentru panduriics.ro.

  Bilete se mai pot cumpăra doar de la stadionul „Motorul”, începând cu ora 13,00. Prețul unui bilet: 10 lei.

  Abonamentele valabile pentru meciul de marți sunt cele din categoriile VIP și A0. Toți ceilalți posesori de abonamente care cumpără bilet au asigurat locul obișnuit.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.