Două incendii, în această dimineață, în județ. În ambele cazuri, cauza a fost un scurtcircuit

  de Special Arad | 25 May 2021, 3:28 PM | Știri Arad

  0

  (foto: ISU )

  ISU informează că la primele ore ale dimineții au avut loc două incendii în Arad, ambele cu aceași cauză: „scurtcircuit în urma suprasolicitării instalației electrice”.

  Detașamentul de Pompieri Sebiș a intervenit azi dimineata în jurul orelor 08.30 în oraș pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la un apartament.

  La sosirea echipajului de intervenție incendiul se manifesta în interiorul unei încăperi, cu degajarea mare de fum, fără flacăra și cu posibilitate de propagare la celelalte camere.

  Incendiul a fost lichidat în aproximativ 45 de minute fără a se propaga la alte încăperi sau apartamente din bloc.

  Din fericire nu au existat victime și nici nu a fost necesară evacuarea blocului.

  În incendiul au ars bunurilor dintr-o încăpere iar celelalte încăperi s-au deteriorat din cauza fumului.

  În jurul orei 09.00, două echipaje de stingere a Detașamentului Arad au intervenit în orașul Curtici cu sprijinul unui echipaj SMURD și a unui echipaj de stingere al SVSU Curtici pentru stingerea unui incendiu la o locuință.

  În momentul sosirii echipajelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat în podul casei cu posibilitatea de propagare la întreaga construcție.

  După 30 de minute de intervenție incendiul a fost localizat în limitele găsite, fără a se propaga la camerele de locuit.

  A fost stins după aproximativ două ore de intervenție.
  În incendiu a ars acoperișul casei pe aproximativ 100 m.

  Nu s-au înregistrat victime.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.