Două grupuri de migranți într-o săptămână, depistate la Pecica

  de Special Arad | 6 aprilie 2021, 11:49 AM | Pecica | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Poliția Locală din Pecica a depistat un grup de șase migranți, luni dimineața, în oraș. Cei șase bărbați tineri, dintre care cinci afgani și un pakistanez, se aflau în gară (foto), unde așteptau trenul pentru a merge la Nădlac.

  Șeful Serviciului Public Poliţie Locală, Edward Simo, a declarat că migranții aveau documente temporare de identitate solicitant de azil pe teritoriul României valabile și au fost pașnici în momentul identificării, ei fiind predați apoi Poliției de Frontieră.

  Acesta este cel de al doilea grup de migranți găsit de polițiștii locali pe raza orașului în ultima săptămână, după ce marțea trecută au identificat trei tineri afgani care se deplasau, pe jos, pe câmp, spre graniţa cu Ungaria. Aceștia avea documentele de solicitant de azil expirate.

  În ambele cazuri, migranții aveau asupra lor telefoane mobile și sume mici de bani.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.