vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Două femei, din Arad și din Beliu, au solicitat la Poliție protecție provizorie, una fiind agresată în fața copilului, cealalta amenințată cu un topor

  de Special Arad | 12 august 2019, 12:01 PM | Beliu | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Comunicat IPJ Arad. O femeie de 31 de ani, din Arad a solicitat prezența polițiștilor Biroului de Ordine Publică în noaptea de 10 spre 11 august, deoarece concubinul acesteia, un arădean de 39 de ani, a agresat-o fizic în prezența copilului minor, în timp ce se aflau în fața imobilului în care domiciliază, pe raza municipiului.

  Pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, fiind cercetat pentru violență în familie.

  Polițiștii Secției 6 Rurală Beliu au fost sesizați de o femeie de pe raza localității că, la data de 10 august, concubinul acesteia de 38 de ani, din Cermei, a făcut scandal și a amenințat-o cu un topor.

  Bărbatul a fost evacuat din locuința comună de polițiști, pe numele acestuia fiins emis un ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.