joi, 21 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Două evenimente, o locatie, Expo Arad – 20-23 aprilie

  de Special Arad | 13 aprilie 2023, 2:27 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad organizează în perioada 20-23 aprilie la Expo Arad, Târgul Primăverii și târgul Confort Construct & Instal.

  Cele două evenimente vor fi organizate în parteneriat cu Consiliul Județean Arad și vor reuni aproximativ 120 de firme care vor expune în cele trei pavilioane și spațiile exterioare de la Expo Arad.

  „Pentru expozanţi, târgurile sunt o şansă reală de a-şi promova şi dezvolta afacerea. Încurajăm activităţile de business la fiecare acţiune a Camerei de Comerţ, fiind conştienţi de oportunităţile pe care le poate oferi participarea la un eveniment de acest gen. EXPO Arad este o platformă profesionistă care susține afacerile și ajută la dezvoltarea mediului economic”, declară preşedintele CCIA Arad, Gheorghe Seculici.

  Târgul Primăverii, un eveniment așteptat de arădeni, vine cu o ofertă bogată de flori, amenajări peisagistice, articole pentru grădinărit, mobilier de grădină, plante ornamentale și pomi fructiferi, îmbrăcăminte, încălțăminte, bunuri de larg consum, decorațiuni, bijuterii, cosmetice și produse beauty, produse handmade, artizanat, jucării, produse agroalimentare, dulciuri, vinuri, bere artizanală.

  Târgul Confort Construct & Instal  – construcții, instalații, mobilier și decorațiuni interioare, energii regenerabile, imobiliare aflat la a 27-a editie, este cel mai important eveniment de profil din Vestul României. Firmele participante vor expune tehnologii, materiale și echipamente pentru construcţii, tehnologii, echipamente şi materiale pentru instalaţii de încălzire, climatizare, electrice şi sanitare, mobilier și decoraţiuni interioare, echipamente de pază și protecție antiincendiu, energii regenerabile, imobiliare.

  Energia Verde – o temă de interes

  Vizitatorii se pot informa despre cele mai noi și inovative soluții prin care se pot reduce consumurile de energie dar și cum pot să își producă energia electrică și termică, posibilități de accesare programe de finanțare pentru instalarea de panouri fotovoltaice.

  Program vizitare:

  Joi, vineri, sâmbătă: 10-20

  Duminica: 10-16

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.