duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Două dosare penale la alegerile din Horea, judeţul Alba, pentru coruperea alegătorilor

  de - | 11 iunie 2017, 11:01 AM | Naţional

  0

  Poliţiştii din Alba au întocmit, sâmbătă, la Horea, unde se desfăşoară alegeri locale parţiale, două dosare penale pentru fapte de corupere a alegătorilor, după ce reprezentanţi ai unui partid politic au acuzat că anumite persoane oferă bani şi băuturi alcoolice pentru a influenţa votul cetăţenilor, scrie Mediafax.ro.

  Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba au declarat duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, că cele două dosare penale deschise de poliţişti au fost înregistrate la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpeni, cercetările fiind efectuate sub coordonarea procurorilor.

  ”În prima sesizare au fost făcute verificări, iar până în prezent aspectele sesizate nu s-au confirmat, dosarul respectiv urmează să fie soluţionat prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpeni. În cea de-a doua faptă sesizările sunt în derulare sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni. Ambele situaţii privesc fapte de corupere a alegătorilor”, arată Poliţiei Alba.

  sursa: Mediafax.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.