Două comunități din Arad sunt cutremurate: o tânără mamă, de 22 de ani, s-a sinucis într-un mod violent!

  de Alin Olteanu | 26 June 2019, 10:04 AM | Frumuşeni | Știri Arad | Topic special | Zăbrani

  2

  Locuitorii Zăbraniului sunt cutremurați. O tânără femeie a ales să-și  pună capăt zilelor în casa părintească din Zăbrani, alegând să-și taie gâtul cu un cuțit (se pare că e vorba de un cuțit de măcelărie). A făcut asta în baia din casa părinților săi și a murit.

  Polițiștii din Lipova (Secția 7 Rurală) au fost sesizați, ieri dimineață, de mama tinerei, că fiica sa este decedată în baia locuinței. Imediat echipaje s-au deplasat la fața locului, constatând decesul tinerei de 22 de ani.

  În urma cercetărilor s-a constatat că nu există suspiciuni cu privire la săvârșirea unor fapte penale, în sensul că nu e vorba de o crimă, ci de o sinucidere.

  Din informațiile pe care le deținem, se pare că femeia nu ar fi la prima tentativă de sinucidere și că ar mai fi fost internată la Psihiatrie.

  Tănăra este născută în Zăbrani, însă locuia la Frumușeni, unde era căsătorită și avea un copil.
  Contactat telefonic, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Claudia Iuga, ne-a declarat: „Nu sunt suspiciuni cu privire la săvârșirea unor fapte penale. Cadavrul a fost transportat la SJML în vederea efectuării autopsiei”.

  Revenim cu amănunte.

  Distribuie articolul

  Comentarii

   • Doamna, acum cu ce au gresit persoanele purtatoare de epoleti?! Ca au folosit cuvantul „cadavru”?! Trupul unei persoane neinsufletite se numeste cadavru. Nu a fost o jignire. Tare suparata mai sunteti pe functionarii publici cu statut special..

    +13 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.