Două accidente pe autostrada Arad-Timișoara, la doar doi kilometri distanță unul de altul!

  de Special Arad | 17 iunie 2020, 11:23 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  (foto: AradTraffic)

  O informare a DRDP Timișoara detaliază un accident care a avut loc pe autostrada A1 sensul de mers Timișoara către Arad. Din informațiile remise presei accidentul care s-a petrecut în jurul orei 10:30 la km 531, s-a soldat doar cu pagube materiale, un conducător auto pierzând controlul volanului și intrând în parapetul median. În urma coliziunii autoturismul a distrus 10 lise și 30 de stâlpi. Circulația nu a fost întreruptă, aceasta desfășurându-se normal.

  În același context, IPJ Arad anunță un alt accident pe aceeași autostradă A1 , dar la doi kilometri distanță (km 533) care a avut loc cu o oră și jumătate înaintea celui anunțat de DRDP Timișoara. Din fericire și de această dată , pagubele au fost doar materiale, accidentul producându-se pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum. Conducătorul auto ar fi pierdut controlul asupra autoturismului, intrând în coliziune cu un autoturism de pe cealaltă bandă.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.