Două accidente, în 10 minute, ambele în același loc la Fortuna

  de Special Arad | 1 decembrie 2020, 2:08 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Radar Arad / Loredana Plaumert)

  În jurul orei 13:30 a avut loc un accident în Vlaicu, în dreptul trecerii de pietoni de la Fortuna, după care, după nici 10 minute, a mai avut loc un al doilea accident exact în același loc.

  Primul accident s-a petrecut chiar pe trecerea de pieton, unde un biciclist vârstnic a fost lovit de un autoturism. La fața locului a sosit un echipaj de Poliție și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Arad care a acordat îngrijiri medicale biciclistului. În acest timp s-a produs un al doilea accident rutier, între două autoturisme, în fapt o tamponare (cele două mașini negre din imagine).

  Poliția face cercetări cu privire la modul în care s-au produs cele două accidente.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.