„Dosarul silicoanelor” – alți șase medici urmează să fie arestați!

  de Special Arad | 7 May 2014, 11:29 AM | Naţional

  0

  Alţi şase medici urmează să fie arestaţi, în „Dosarul silicoanelor”. Aceştia sunt acuzaţi că au efectuat operaţii estetice ilegale, pe bani publici, şi au pus diagnostice false.

  Oamenii legii au confiscat zeci de mii de euro din locuinţele medicilor de la Spitalul de Arşi din Bucureşti, acuzaţi că făceau operaţii estetice ilegale. Potrivit anchetatorilor, medicii vizaţi în dosarul operaţiilor estetice pretindeau mită sume cuprinse între 450 şi 3.400 de euro, în funcţie de tipul intervenţiei, banii fiind împărţiţi între membrii echipei operatorii, iar în cazul în care raportărilor acestora erau validate, CASMB deconta aproape 5.000 de lei pe operaţie.

  Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a dispus, în cursul lunii aprilie, începerea urmăririi penale în acest caz, faţă de 26 de persoane, pentru comiterea, după caz, a infracţiunilor de luare de mită, dare mită, înşelăciune sau fals intelectual.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.