Dosare penale și ordine de protecție, pe numele a doi bărbați din județ

  de Special Arad | 5 august 2020, 10:16 AM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Polițiștii Biroului de Ordine Publică din Arad și Polițiștii Secției 9 de Poliție Rurală Sebiș cercetează doi bărbați pe a căror nume există ordine de protecție.

  Polițiștii Biroului de Ordine Publică din Arad cercetează un bărbat de 28 de ani, din municipiu, care la data de 4 august și-ar fi agresat soția de 24 de ani, pe strada Prunului.

  Pe numele acestuia a fost emis ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile, totodată fiind întocmit un dosar de cercetare pe peanlă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

  Polițiștii Secției 9 de Poliție Rurală Sebiș cercetează un bărbat de 53 de ani, din Chisindia, care la data de 4 august s-ar fi apropiat de fosta sa soție de 36 de ani, încălcând astfel prevederile ordinului de protecție emis de Judecătoria Gurahonț, pe numele său.

  În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectare a unei hotărâri judecătorești.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.