luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Dosar penal la Judecătoria Chișineu Criș pentru bărbatul care a condus fără carnet o mașină neînmatriculată

  de Special Arad | 14 iulie 2016, 4:05 PM | Chişineu Criş | Știri Arad | Urmăriți

  2

  Știri Arad. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş, prin rechizitoriul din data de 12 iulie, au dispus trimiterea în judecată – în stare de libertate – a inculpatului Augustin R. Z.  sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

  Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că în data de în data de 4 iunie 2015, în jurul orei 20.00, inculpatul a condus autoturismul marca BMW cu nr. de înmatriculare provizoriu, expirat la data de 28.02.2015, pe ruta Oradea-Arad, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, autovehiculul în cauză nefiind înmatriculat conform reglementărilor legale.

  Dosarul a fost înaintat Judecătoriei Chişineu Criş, spre competentă soluţionare.

  Facem precizarea că trimiterea în judecată este o etapă a procesului penal reglementată de codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Mai cunosc si eu pe cativa…romii! de pe str Marului (penticostali 2 dintre ei) unul este paznic de noapte la fer vechii Ady&Nik,care circula cu un fodr rosu cu nr false,fratele lui care sta in casa cea mai apropiata de pista vizavi cu locul unde arde cauciucuri zilnic,si care are deja o condamnare de …2 ani cu suspendare si circula in continuare prin oras printre noi cu scuterul si cu masina mai departe…si multi alti romii cu masini bengoase,fara permise fiind cu totii analfabeti,nu credeti? cei care aveti posibilitatea cereti sa vi se arate inregistralile de la benzinariile de pe Padurii si Saguna si va veti convinge.Asa dar asteptam o razie in zona,pe cand va fi?

   +16 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.