sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Dorin Stana, team-manager UTA: „Trebuie să ne unim toți pentru a avea un gazon exemplar la Arad”

  de Lucian Dănilă | 21 februarie 2021, 4:28 PM | Sport

  0

  Cu câteva zile înainte de dezbaterea publică pe tema arenei „Francisc Neuman” din Arad, dezbatere care urmează să aibă loc la solicitarea Suporter Club UTA, Dorin Stana, cel care ocupă funcția de team-manager la clubul UTA, a vorbit despre situația gazonului.

  Primăria Arad urmează să atribuie arena în administrarea Recons. În urmă cu aproape un an, s-a pus și problema ca arena să fie administrată de clubul UTA, dar conducerea grupării arădene a refuzat. Acum, clubul arădean este interesat din postura de chiriaș permanent al noii arene din Calea Aurel Vlaicu și urmează să trimită un reprezentant la dezbaterea de joi, de la ora 16.

  „Am citit în presă despre situația stadionului, cred că și clubul UTA va participa în măsura în care trebuie să participe la această dezbatere. Sau cel puțin aceasta este părerea mea. Mai mult, vom vedea cine participă, cât va ține, din punctul nostru de vedere trebuie să se regleze problemele legate în special de gazon. Am văzut și noi și am jucat și pe alte gazoane din țară. De exemplu, la Miercurea Ciuc, unde am jucat în Cupă, cei de acolo pornesc ne-au spus că pornesc instalația de încălzire prin noiembrie și nu o mai opresc până în primăvară. La noi, din acest punct de vedere, au fost tot felul de probleme, sincope, care s-au reglat din câte am înțeles. Părerea mea e că ar trebui să existe o firmă, fie angajată de club, fie angajată de Primărie, care să asigure mentenanța. Adică o firmă ce are expertiză la nivel național sau chiar internațional care să se ocupe de gazon. Trebuie să ne unim toți, nu să ne criticăm unii pe ceilalți, ci să ne vedem interesul comun, un gazon exemplar la Arad”, spune Dorin Stana, prezent la conferința de presă în calitate de team-manager al clubului UTA.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.