sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Dorin Negrău și-a prezentat colecția Primăvară/Vară 2016 la New York Fashion Week

  de - | 24 septembrie 2015, 2:13 PM | Undeva

  1

  În cadrul Săptămânii Modei la New York, Dorin Negrău a pus în scenă un show cu aer romantic şi feminin, în care a poziţionat în prim-plan portul tradiţional românesc, căruia i-a oferit o notă de modernitate.

  Defilarea a fost deschisă de o suită de look-uri diafane – rochii delicate din mătase, cu accente ultra-feminine, precum volanele sau jabourile, toate în tonuri stinse, pudrate, urmate de o serie de outfit-uri ce îmbină într-o manieră inedită inspiraţia provenită din portul popular, cu un vibe de modernitate.

  Propunerile designerului pentru viitorul sezon cald se învârt în jurul siluetelor vaporoase, împodobite cu broderii manuale şi pliseuri minuţios realizate. Farmecul şi seducţia florilor de trandafir este un laitmotiv al colecţiei, acest detaliu regăsindu-se în cadrul multor dintre look-uri.

  Prin colecţia sa, Dorin Negrău aduce un omagiu Reginei Maria a României, unul dintre primii promotori la nivel internaţional al bluzei tradiţionale româneşti.

  Sursa: ONE.ro

  Dorin Negrau Spring/Summer 2016 Dorin Negrau Spring/Summer 2016 Dorin Negrau Spring/Summer 2016 Dorin Negrau Spring/Summer 2016 Dorin Negrau Spring/Summer 2016 Dorin Negrau Spring/Summer 2016 Dorin Negrau Spring/Summer 2016 Dorin Negrau Spring/Summer 2016 Dorin Negrau Spring/Summer 2016 Dorin Negrau Spring/Summer 2016 Dorin Negrau Spring/Summer 2016

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.