Dorin a premeditat tot! Și-a pus alarma la ora 2 noaptea ca să ucidă… „Nu aveam cum să nu-l omor”, spune criminalul cu drujba

  de - | 1 februarie 2019, 8:18 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  3

  Până ieri, numele lui Dorin Sebastian Muntean în vârstă de 32 de ani nu spunea prea multe nimănui. De ieri dimineață, însă, Dorin Sebastian Muntean, din Bârzava, județul Arad, a devenit „criminalul cu drujba”, acesta recurgând la o faptă care a șocat pe toată lumea mai ales prin metoda aleasă…

  Dorin Muntean și-a ucis verișorul de 44 de ani decapitându-l cu o drujbă.

  Atacul a fost anunțat de copiii victimei care s-au ascuns în casă și au reușit să sune la 112. Norocul a fost că un echipaj de Poliție era în zonă și a ajuns în câteva minute și a reușit să-l rețină pe asasin, care era cu drujba plină de sânge în mână și cu bucăți de carne din victimă pe haine. Pe tot parcursul anchetei, Muntean a fost extrem de calm și nu a fost niciun moment în care să regrete că l-a ucis pe cel care i-a vândut mașina. „Nu aveam cum să nu-l omor la ce supărat eram pe el”, le-a povestit criminalul anchetatorilor, conform pressalert.ro.

  Muntean cunoștea zona unde avea să dea atacul pentru că-și mai vizitase de câteva ori victima cerându-i să-i restituie cei 2.000 de euro și să primească înapoi BMW-ul pe care-l vânduse. Atacatorul a povestit că în urmă cu câteva luni, tot el a fost cel care i-a distrus mașina victimei în semn de răzbunare și sperând că așa îl va convinge să facă tranzacția.

  Recent și-a cumpărat drujba tocmai pentru a ucide! A decis și când să atace ca să fie sigur de reușită – dimineața, la 4, când somnul este profund. Cu o seară înainte s-a culcat devreme și a fost trezit la ora 2 de alarma telefonului. S-a îmbrăcat și a plecat spre Sânandrei hotărât să se răzbune. A tăiat cu drujba ușa de la intrare, după care și-a atacat victima care a încercat să scape în curte, dar fără succes, continuă pressalert.ro.

  Mai multe detalii AICI

  FOTO: PRESSALERT

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.