miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  „Dorim noi război? Desigur că nu”, a spus Putin după 3 ore de discuții cu cancelarul german

  de - | 15 februarie 2022, 8:57 PM | Internaţional

  0

  Preşedintele rus Vladimir Putin a descris situaţia din estul separatist prorus al Ucrainei drept un „genocid”. El a susținut însă, la capătul a aproape trei ore de discuții cu cancelarul german Olaf Scholz, că Rusia nu vrea război, şi vrea „să continue lucrul în comun” cu Occidentul pentru dezamorsarea crizei legate de Ucraina, conform AFP şi Reuters, citat de HotNews.

  Liderul de la Kremlin a confirmat retragerea parţială a trupelor ruse de la graniţa cu Ucraina, dar a acuzat totodată Occidentul că nu a venit cu un răspuns constructiv la cererile Rusiei privind securitatea europeană şi că încearcă să-şi consolideze securitatea în detrimentul Rusiei.

  „Moscova nu poate închide ochii la modul în care SUA şi NATO tratează principiul indivizibilităţii securităţii”, a subliniat Putin.

  Mai multe detalii, pe HotNews.

  Citește și Criza de la granița cu Ucraina: un oficial american spune că Rusia a luat „poziție de atac”, iar ministrul rus al apărării susține că unele trupe încep să se întoarcă la bazele militare

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.