Doreii au lovit din nou. De data aceasta, direct în magistrala de apă de lângă Biserica Roșie

  de Raluca Medeleanu | 15 octombrie 2019, 12:09 PM | Știri Arad

  0

  Apa a țâșnit cu toată forța din magistrala de apă de pe Bulevardul Revoluției, secțiunea din dreptul Bisericii Roșii. Muncitorii care se ocupă cu lucrările de schimbare a canalizării de pe centru (contractul de lucrări nr.3) au agățat cu un utilaj un branșament.

  Am contactat purtătorul de cuvânt al Companiei de Apă Arad pentru a afla în ce măsură va fi afectat demersul lucrărilor și câți beneficiari au rămas fără apă. Am fost înștiințați că este vorba de o avarie care a afectat doar imobilul din fața branșamentului fisurat și că problema va fi remediată într-un timp foarte scurt, estimându-se ca imobilul să aibă din nou apă în jurul orei 15:00.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.