joi, 28 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Donnaruma, legat în propria casă și jefuit de 500.000 de euro!

  de - | 21 iulie 2023, 10:35 AM | Sport

  0

  Gianluigi Donnarumma, portarul campioanei Franței, Paris Saint Germain, şi naţionalei Italiei, a fost victima unui jaf foarte violent în casa sa din Paris.

  Potrivit ziarului Actu17, fotbalistul ar fi fost atacat împreună cu partenera sa Alessia Elefante de un grup de infractori care i-ar fi legat și i-ar fi jefuit în jur de 500 de mii de euro înainte de a scăpa, scrie ilmessagero.it.

  Jaful ar fi avut loc în casa în care locuiește cuplul, în arondismentul VIII al capitalei Franței. Hoții au intrat spărgând ușa. După atac, cuplul s-a refugiat într-un hotel din apropiere înainte de a fi transferat la spital.

  Brigada pentru Reprimarea Banditismului (BRB) a poliției judiciare pariziene a deschis deja o anchetă în acest caz, notează ilmessagero.it.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.