sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Donald Trump devine primul președinte care pășește în Coreea de Nord

  de | 30 iunie 2019, 11:08 AM | Internaţional

  0

  Preşedintele american Donald Trump şi liderul suprem nord-coreean s-au întâlnit duminică în zona demilitarizată, aflată la frontiera dintre cele două Corei, relatează site-ul postului The Guardian.

  Preşedintele american a declarat că vizita în zona demilitarizată a fost programată de câteva luni.

  Întâlnirea între cei doi lideri în zona demilitarizată, care este fără precedent, vine după ce liderul de la Casa Albă a postat pe Twittter că doreşte să se întâlnească cu liderul nord-coreean.

  Aceasta este cea de a treia întâlnire între Donald Trump şi Kim Jong-un. Donald Trump este primul preşedinte american în funcţie care păşeşte în Coreea de Nord.

  „Vreau doar să spun că este onoarea mea. Să trec această linie este o mare onoare, un mare progres s-a făcut, s-au format prietenii incredibile, în special una”, a declarat Donald Trump.

  Liderul de la Casa Albă i-a mulţumit liderului nord-coreean că a acceptat invitaţia sa de a se întâlni.

  „Preşedintele Trump tocmai a devenit primul preşedinte american care ne vizitează ţara. Aceasta este o expresie a intenţiei de a elimina agresiunea din trecut şi de a deschide un nou viitor”, a declarat Kim Jong-un.

  Citește mai multe aici

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.