luni, 4 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Domnule primar, în luna iulie, în loc să vorbiți despre brad pe caniculă, mai bine vă ocupați de „căldura” Aradului în pragul iernii

  de Alin Olteanu | 15 octombrie 2021, 11:27 AM | Administraţie | Recomandările editorilor

  5

  Primim zeci de telefone și de solicitări de la cititori, care ne solicită să „facem ceva” ca să nu mai înghețe în case. Ne roagă să le spunem data exactă când CET-ul dă drumul la căldură. Și cu asta rămân… fiindcă nu le putem răspunde exact. Din păcate, nu putem să le spunem decât că „sperăm, săptămâna viitoare, într-o zi”, că așa ne-a spus primarul când ne-a explicat că nu a primit bani de la Guvern și de aceea există toate problemele.

  Nicio explicație nu există pentru că arădenii nu au căldură în apartamente, domnule primar, niciuna! Nu ne interesează nici că nu ați primit bani de la Guvern, sau de oriunde așteptați sau aveați dumneavoastră promisiuni că primiți.

  Nu ne interesează și nu îi interesează pe arădeni nicio astfel de explicație, indiferent cât de bazată ar fi ea.

  Nu ne interesează și nu îi interesează pe arădeni nici faptul că dumneavoastră, în luna iulie, în loc să vorbiți despre  bradul de Crăciun, de râdeau și eschimoșii, nu spuneați nimic despre problemele pe care Aradul le va avea cu frigul.

  Practic, nimic nu contează, domnule primar. Vă dați seama de asta? Realizați că mii de familii stau în frig și se încălzesc cu ce apucă? Realizați că sunt elevi acasă care îngheață de frig în timpul orelor online? Realizați că există instituții (ultima, o școală) care sunt aproape în imposibilitatea să funcționeze din cauza acțiunilor administrației?

  Și dacă realizați, tot cu nonșalanță răspundeți că „săptămâna viitoare, într-o zi”?  Sau măcar realizați că legea este încălcată deoarece au existat trei zile consecutive în care noaptea temperaturile au fost sub zece grade și era obligatoriu ca CET să dea drumul la căldură?

  Faceți-vă rondul de noapte în curtea CET, domnule primar, și rezolvați problema! Nu? De ce? E prea frig afară, în Arad, noaptea?

  O ultimă remarcă. Ne spuneați că gospodarul își cumpără vara sanie și iarna car. Administrația a cumpărat brad în loc de căldură?

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

   • Bai aradeanule onest!!! Tu crezi ca pe cei care ingheata in case la 1 grad Celsius cat a fost azi noapte, ii intereseaza subventiile?? Ii intereseaza complicatiile banesti ale Cet-urilor care sunt un fel de gauri negre pentru bani? Pai un cetatean daca nu isi plateste taxele la stat, i se popresc conturile bancare si apoi iti ia si pielea de pe tine daca nu platesti!!! Tu crezi ca pe cei care isi trimit copiii la scoala in clase inghetate ii intereseaza ce zici tu??? Tu traiesti pe lumea asta?? Ia zi sincer, tu ai sau nu caldura in casa acum?? Esti racordat si tinut fortat la CET?? Onestule, zi-ne sincer!! Tu cati bani ai primit ca sa publici un comentariu ca sa dai bine in fata sefilor???
    Rusine sa iti fie ca indraznesti sa aperi ceva ce nu poate fi aparat!!! E dreptul meu si a tuturor sa avem caldura in case ca doar platesc pentru asta!!! E dreptul meu si a tuturor sa ne plangem pentru asta si presa sa spuna ceva!! Tu nu ai niciun drept, maxim sa taci, daca nu esti afectat direct! Mars!

    +15 voturi
    +1
    -1
   • Ce chestie, credeam ca in arad se lucreaza pentru binele oamenilor de 17 ani, si ca nu ar trebui sa ne comparam cu majoritatea oraselor din tara. Adica nu e ca si cum PDL/PNL nu au avut puterea in oras si judet din 2004, CET-urile au fost ruinate de greaua mostenire de acum 20 de ani.

    +5 voturi
    +1
    -1
  1. falka ati votat 20 de ani, frig aveti!!
   de ani de zile spun ca CET este o gaura neagra care an de an inghite milioane de euro din banii toturor aradenilor.
   se platesc asa zisele pierederi si firme capusa ca ista ca sa aiba salarii caldute lipitorii de afise si pilele PNL iste care nu fac nimic.
   acest CET este falimentar. singura solutie debransarea in masa.
   o sa fac plangere penala lui bibi pentru tinerea in frig a copiilor si a bunicilor nostri!!
   aceeasi ciorba reincalzita ca si falka ca nu primim bani de la bucuresti, adica de la guvernul vostru nu primiti nimic??
   stati numai cu mana intinsa ca milogii, faceti treaba ca de aia sunteti acolo, daca nu mars acasa, ca de lamentari suntem satui!!

   +11 voturi
   +1
   -1
  2. Mai curentul sa ni-l taie si putem da un exemplu nepotilor cum era pe vremea comunismului.
   Acestui personaj nu-i spune nimeni ca ar cam fi vremea sa-si dea demisia? Nu-i capabil. Vad ca el singur nu-si da seama.
   Acum ar fi momentul unei ”intalniri cetatenesti” in fata primariei sa-i inmanam demisia.

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.