joi, 30 noiembrie, 2023

Special Arad Logo

  Doliu la Teatrul Clasic Ioan Slavici! După trei decenii de activitate, Maria Toth a murit

  de Special Arad | 27 iulie 2020, 3:28 PM | Cultură

  0

  Colectivul Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad își exprimă profundul regret pentru trecerea în neființă, după o lungă și grea suferință, a Mariei Toth – șef Serviciu Contabilitate.

  „Maria a fost parte a colectivului nostru pentru aproape 30 de ani. Trei decenii în care a susținut demersurile artistice ale acestei instituții, fiind mai mult decât un profesionist desăvârșit al cifrelor. A înțeles și a iubit lumea teatrului, a fost o colegă așa cum mulți ne-am dori să avem. Ne va lipsi. Suntem alături de familia și oamenii dragi ei în aceste momente foarte grele”, spune Bogdan Costea, manager al Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad.

  Maria Toth s-a născut în 31 decembrie 1958. A absolvit Facultatea de Planificare și Cibernetică Economică din cadrul Academiei de Studii Economice București. În 1994, s-a angajat la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad, ca analist- programator, pentru ca, din 2013, să ocupe funcția de șef Serviciu Financiar-Contabilitate și Resurse Umane.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.