luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Doliu la Liceul „Adam Muller Gutennbrun”! Îndrăgitul profesor Iulian Vuia a murit

  de - | 24 iulie 2018, 2:13 PM | Știri Arad

  0

  „Cu adâncă durere în suflete, anunțăm trecerea în neființă în această dimineață, a colegului și prietenului nostru, profesor Iulian Vuia. Căldura sufletească și bună dispoziția pe care o emana în jurul său, a făcut să fie iubit de multe generații de elevi pe care le-a educat și cu care a câștigat numeroase premii la olimpiadele și concursurile școlare la care a participat. Recent pensionat, de la Liceul Teoretic ”Adam Muller Guttenbrun” Arad, o boală nemiloasă l-a răpit dintre noi, nelăsându-l să se bucure de anii de pensie și de familie.

  Prietenii și foștii colegi care îl regretă profund, pot să-și ia rămas bun de la Iulian, de astăzi după masă la Capela Kuki din Grădiște. Înmormântarea va avea loc în data de 26.07.”, scrie pe facebook Asociatia Profesorilor de Educatie Fizica si Sport din judetul Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.