Update Doliu la Compania de Apă Arad: s-a stins din viață directorul Gheorghe Bănățean!

  de Lucian Dănilă | 24 octombrie 2020, 8:45 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Gheorghe Bănățean, directorul Companiei de Apă Arad, s-a stins din viață azi noapte, la vârsta de 62 de ani.

  A fost director al Companiei de Apă în ultimii 25 de ani. În ultimele luni, Gheorghe Bănățean s-a confruntat cu probleme mari de sănătate.

  Deși a condus una dintre cele mai importante companii din Arad vreme de mai bine de un sfert de secol, Gheorghe Bănățean a fost mereu o persoană discretă, având apariții foarte rare în mass-media. Chiar dacă de numele său au fost legate mai multe scandaluri în care era implicat numele Companiei de Apă, acesta a rezistat mai bine de două decenii în funcția de director.

  Sincere condoleanțe familiei îndoliate!

   

  UPDATE: Din nefericire, se pare că acesta ar fi fost și testat pozitiv pentru noul coronavirus, fiind internat pe secția de ATI, unde a și decedat.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.