sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Doliu în Primăria Arad! Daniela Todinca a murit la doar 51 de ani

  de Andreea Daniela B. | 16 februarie 2021, 11:07 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  Un consilier din cadrul Primăriei Arad a decedat în urmă cu puțin timp, veste care a șocat pe toată lumea. Aceasta, în vârstă de 51 de ani a trecut în lumea cealaltă și a lăsat în urmă multă tristețe, mai ales pentru că era parte din echipă din anul 2008. Astfel, după aproximativ 12 ani în care a fost alături de colegii ei și la o vârstă deloc înaintată, Daniela a pierdut lupta cu viața.

  „Cuprinși de tristețe, regretăm din tot sufletul trecerea la cele veșnice a dragei noastre colege, Daniela Todinca. Va rămâne veșnic în inimile noastre, așa cum am cunoscut-o, un OM deosebit. Dumnezeu s-o așeze în rândul drepților. Sincere condoleanțe familiei și putere să treacă peste această grea încercare. Nu te vom uita niciodată, Dana!”, este mesajul postat de reprezentanții Primăriei Arad.

  Condoleanțe familiei!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.