duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Doi urmăriţi internaţional, depistaţi la Nădlac

  de Special Arad | 12 iulie 2018, 7:54 PM | Undeva

  0

  (foto: Arhivă)

  Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat doi cetăţeni români, pe numele cărora  erau emise mandate  europene  de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de  furt, respectiv a infracţiunii economice.

                               

  * În data de 11.07.2018, ora 16.45, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, pe sensul de ieşire din ţară s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei, cetăţeanul român F.P., în vârstă de 26 de ani, cu domiciliul în judeţul Prahova.

  În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele femeii era emis, de către autoritățile din Portugalia, un mandat de arestare europeană pentru săvârşirea infracţiunii de furt, având de executat o pedeapsă privativă de libertate de 133 de zile.

   

  * În data de 12.07.2018, ora 06.45, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I- Nagylak, pe sensul de ieşire din ţară s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei, cetăţeanul român A.C, în vârstă de 26 de ani, cu domiciliul în judeţul Ilfov.

  În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele tânărului era emis, de către autoritățile din Spania, un mandat de arestare europeană pentru săvârşirea de infracţiuni economice.

  În ambele cazuri, persoanele în cauză au fost predate unor echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.