Doi urmăriţi general şi trei urmăriţi internaţional, depistaţi la frontieră

  de Special Arad | 22 May 2017, 1:49 PM | Știri Arad

  1

  Știri Arad. Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectoarelor Poliţiei de Frontieră Nădlac, Curtici şi Borş au depistat cinci bărbaţi pe numele cărora erau emise mandate de executare a pedepsei cu închisoarea şi mandate europene de arestare.

  În data de 21.05.2017, în jurul orei 09.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei cetăţeanul român Costel A., în vârstă de 23 de ani, din judeţul Botoşani.
  În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele tânărului era emis, de către autorităţile din România, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, având de executat o pedeapsă cu închisoarea de 2 ani.

  În data de 20.05.2017, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei cetăţeanul român Petrică N., în vârstă de 32 de ani, din judeţul Brăila.
  Cu ocazia verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele tânărului era emis, de către autorităţile române un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de furt, având de executat o pedeapsă cu închisoarea de 1 an şi 4 luni.

  Câteva ore mai târziu, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei cetăţeanul român Radu T., în vârstă de 35 de ani, din judeţul Galaţi.
  În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile din România un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

  În data de 19.05.2017, în jurul orei 18.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei cetăţeanul bulgar Ştefan B., în vârstă de 52 de ani, din municipiul Bucureşti. Bărbatul călătorea cu trenul Inter Regio pe ruta Braşov – Budapesta.
  În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile austriece un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, având de executat o pedeapsă cu închisoarea de 2 ani.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. …imi place tare treba cu „verificarile specifice”!!??,adica pentru cei neinitiati ce inseamna,ca o sa fac infract ..sa-si faca treaba s in rest chiar nu le are nimeni baiul.Au facut alceva decit tu,cel care ai scris articolul de „doi bani”…fii un pic mai la obiect,si lasa limbajul asta de lemn…inca lumeea va citeste !

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.