Update Doi tineri și tatăl unuia au căzut într-o fântână, întoxicați cu monoxid de carbon. Toți trei au fost scoși decedați

  de - | 7 august 2018, 8:44 PM | Regional

  0

  (foto: sursadevest.ro)

  Un accident teribil s-a petrecut în urmă cu puţin timp în judeţul Timiş, în satul Jupani. Trei oameni, care curăţau o fântână din localitate, au căzut în puţul adânc, cel mai probabil după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon, scrie sursadevest.ro.

  Fântâna este adâncă de 20 de metri. S-a dat imediat alarma, iar la faţa locului au ajuns de urgenţă mai multe echipaje medicale şi de pompieri, care încearcă în aceste momente să îi scoată pe cei trei bărbaţi.

  Din primele informaţii, este vorba despre doi tineri în vârstă de aproximativ 30 de ani şi de tatăl unuia dintre ei.

  Deocamdată nu se știe dacă cei trei sunt în viață, se știe doar că sunt inconștienți.

  Mai mulți săteni s-au adunat la fața locului și așteaptă cu sufletul la gură ca cei trei să fie salvați.


  Foto: sursadevest.ro

  UPDATE

  Toți cei trei bărbați au fost scoși de pompieri din fântână. Din nefericire, niciunul nu mai era în viață. Doi dintre ei erau tată și fiu, de 50, respectiv 25 de ani, iar al treilea avea 34 de ani, relatează opiniatimisoarei.ro.

  Intervenția pompierilor a fost una deosebit de dificilă din pricina faptului că puțul era foarte îngust.

  Polițiștii au început cercetările pentru a stabili cum s-a produs tragedia.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.