duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Doi SRI-iști, sancționați după ce Ioan Becali a fost trecut prin filtrul de protocol

  de - | 23 noiembrie 2016, 12:49 PM | Naţional

  1

  Doi angajaţi ai Serviciului Român de Informaţii (SRI) au fost sancţionaţi disciplinar şi administrativ în urma anchetei dispuse la nivelul lucrătorilor de la controlul anti-tero de pe aeroportul Otopeni după ce Ioan Becali a fost trecut prin filtrul de protocol, deşi nu deţinea paşaport diplomatic.

  La începutul lunii noiembrie, fostul secretar de stat în Ministerul Muncii, Valeriu Nicolae, susţinea într-o postare pe pagina sa de Facebook că l-a văzut pe fostul impresar sportiv Ioan Becali în timp ce trecea, la aeroportul Otopeni, prin filtrul destinat diplomaţilor, evitând coada de la controlul anti-tero.

  Miercuri, Serviciul Român de Informaţii a comunicat, într-un răspuns la solicitarea agenţiei de presă MEDIAFAX, că au fost încheiate verificările dispuse după sesizarea incidentului. SRI susţine că un operator de securitate şi şeful acestuia au fost sancţionaţi disciplinar şi administrativ.

  Din răspunsul remis agenţiei MEDIAFAX reiese că Ioan Becali nu este posesor al unui paşaport diplomatic şi că trecerea acestuia prin filtrul de protocol s-a făcut din decizia operatorului de securitate.

   

   

   

  sursa: mediafax

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.