sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Doi polițiști s-au îmbătat de Paști și s-au luat la bătaie, la bustul gol, într-un birt din vestul țării

  de - | 19 aprilie 2017, 12:11 PM | Regional

  0

  O încăierare între doi politiști, care s-a petrecut în vestul țării chiar în a doua zi de Paști, a fost filmată și făcută publică pe internet, în exclusivitate, pe opiniatimisoarei.ro. Totul a început într-un birt din centrul localității Teremia Mare, unde mai multi bărbați s-au adunat la un pahar de vorbă. Printre ei, șeful de post și un polițist de frontieră.

  După ce paharele de vorbă s-au amestecat cu cele de băutură alcoolică, cei doi angajați ai Ministerului de Interne au început să-și spună vorbe grele, iar de la scandal la o bătaie în toată regula n-a mai fost decât un pas.

  Furios, șeful de post a dat de pământ cu o sticlă , iar după câteva minute cei doi polițiști au decis să-și rezolve disputa afară. Au urmat alte imagini uimitoare care surprind o încleștare ca-n filme. Șeful de post, rămas la bustul gol, s-a chinuit din răsputeri să îi țină piept colegului de la Frontieră. Cei doi s-au cuprins în brațe, s-au lovit de zidurile birtului, s-au prăbușit pe cimentul din curte și s-au rostogolit pe jos, sub ochii unor consăteni care însoțeau scenele grotești cu fluierături și mesaje de susținere ori dezaprobare, relatează Opinia Timișoarei.

  Vezi videoul AICI.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.