sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Doi judecători noi la Judecătoria Arad

  de Ioana Costaș | 19 mai 2023, 3:24 PM | Știri Arad

  0

  foto: Facebook/Tribunalul Arad

  Judecătoria Arad are, începând de astăzi, doi judecători noi. Este vorba despre Alexandra-Ana Pop și Carla Antonia Ramona Ieran.

  Cele două judecătoare au depus jurământul vineri, 19 mai, evenimentul fiind anunțat de Tribunalul Arad: „Astăzi, în Sala festivă a Tribunalului Arad a avut loc ceremonia de depunere a jurământului de către noii judecători care îşi vor desfăşura activitatea în cadrul Judecătoriei Arad, respectiv, doamna judecător Pop Alexandra – Ana şi doamna judecător Ieran Carla Antonia Ramona. Ceremonia de depunere a jurământului a avut loc în cadrul Adunării Generale a Judecătorilor Judecătoriei Arad, în prezenţa conducerii Tribunalului Arad şi a conducerii Judecătoriei Arad. Le spunem <<Bun venit>> noilor colege şi le dorim mult succes în carieră!”.

   

  Citește și: Tribunalul și Judecătoria Arad și-au prezentat noua conducere și bilanțul pe acest an

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.