miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Doi fără nicio umbrelă… Anticorupția din Arad n-a obținut notă de trecere și DGA rămâne fără șef cu „patalama”

  de Alin Olteanu | 9 februarie 2023, 5:47 PM | Administraţie

  1

  Serviciul Județean Anticorupție rămâne fără șef cu acte în regulă până cel puțin la organizarea unui alt concurs. La examenul a cărui rezultate au fost afișate astăzi, cei doi candidați s-au văzut puși în situația de a se șterge la ochi cu mânecile de la costume, nevenindu-le probabil a crede ce note mici au obținut.

  La concursul organizat pentru ocuparea postului de șef serviciu al Serviciului Județean Anticorupție Arad s-au prezentat comisarii de poliție Claudiu-Constantin Cococeanu și Călin Grui. Așa cum bine se știe, Cococeanu era împuternicit pe funcție, el ajungând la DGA Arad de la Timișoara, acolo unde ocupa aceeași funcție, tot cu împuternicire.

  Astăzi au fost afișate rezultatele  obţinute la „interviul structurat pe subiecte profesionale din cadrul concursului organizat pentru ocuparea postului de șef serviciu la Serviciul Județean Anticorupție Arad din Direcţia Generală Anticorupţie”:

  Fără comentarii, Cocăceanu a obținut nota 6,23, iar Grui -4,79.

  Imagine din 09.02.2023 la 17.12

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.